ENGINEERING 

THE FUTURE

LKH PRECICON

Lam Soon Building | 6,100 Sqft

Precicon’s new office implements agile working to empower employees.

Reflecting the communitY Precicon has created and inspiring everyone inside.

An established company since1985 and a preferred provider of best quality protection, control and monitoring products. The design objective was to create an open office with visual transparency, vibrancy and to implement their corporate branding to the space.


Lively colours were introduced in a lot of ways, from walls to floors, furniture to workstations contributing to an aesthetically pleasing work environment. Besides that, to encourage people to interact and share ideas, RAW also created pocket of spaces for collaboration in the centre of the office space that is highly visible and located at strategic points in the work areas to encourage staff to collaborate spontaneously.